Verhuur

De Nooduitgang is te huur voor uw activiteit! Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vergadering, kinderfeestje, cursus of workshop. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee over de exacte invulling van uw activiteit. U kunt De Nooduitgang voor een hele dag huren, maar ook per dagdeel of per uur. De beschikbaarheid is gedurende werkdagen, in het weekeinde. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens inlopen onze studioruimte of vergaderzaal te huren.

Uiteraard kunnen wij koffie, thee en frisdrank voor u verzorgen. Verder is De Nooduitgang voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie, een bar en zijn verschillende voorzieningen voorhanden. Wij hanteren een sociaal tarief voor verenigingen, bewonersorganisaties en gebruikers zonder winstoogmerk. Voor alle overige gebruikers wordt er een commercieel tarief gehanteerd. Deze tarieven zijn afhankelijk van het aantal ruimten dat u huurt en zijn onderstaand weergegeven. 

De verhuur wordt geregeld door Dorpshuis De Meerkoet, waaraan De Nooduitgang is gebouwd. Loop gerust eens binnen en informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden, de koffie staat voor u klaar!

NB: Er wordt streng gecontroleerd op alcohol. Dat betekent dat kinderfeestjes tot 17 jaar mogen worden georganiseerd zonder alcohol. Mocht er onverhoopt toch alcohol worden geschonken (ook aan mensen boven de 18), dan riskeert u een boete van € 350,- Eventueel kan gebruik gemaakt worden van onze aanwezige faciliteiten, voor zover dit niet van invloed is op onze bredere activiteiten. De accommodatie wordt schoon opgeleverd en wij verwachten ook een schone accommodatie retour. Schoonmaakartikelen worden verzorgd. 

Bij eventueel gebruik van de accommodatie waarbij wel alcohol wordt geschonken, zullen wij zelf aanwezig zijn. Hiervoor gelden andere tarieven en voorwaarden dan bovenstaand is weergegeven. Neem voor meer informatie hierover contact op via ons emailadres.

Op Facebook

Op Instagram